15.04.12 г.

Христос Воскресе!


Христос Воскресе!
Добрина в сърцето, сила в ръката и вяра в душата - това ви пожелавам днес, в деня който е символ на нашата най-силна надежда, че доброто ще възтържествува по света. Нека бъдем силни и чисти в помислите и делата си на този Велик ден и завинаги!

8 коментара:

  1. Во истина воскресе! Да сме живи и здрави на най-прекрасния християнски празник!

    ОтговорИзтриване
  2. Пожелавам най-вече здраве и повече самосъзнание да почитаме такива светли празници :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиво боядисани яйца. Дано само хубави неща да ни се случват.

    ОтговорИзтриване
  4. Много красиви яйца, поздравления за тях. Вижда се, че е вложено много труд и търпение както и и голямо количество творчество в създаването им. Подредени са в кошница, което е красива традиция.Има и зелени клончета, като едно истинско гнездо. Пожелавам и аз на всички много щастие и късмет. Да не спираме да се борим за това, което искаме и да постигаме всичко, но най-важното е да бъдем здрави!Другото с повече хъс и находчивост ще го постигнем.

    ОтговорИзтриване
  5. Коледа и Великден са ми любимите празници, защото на тях се събира цялото семейство, а то хич не е малко :) Дъщеря ми предпочита Великден. Обожава да боядисва и изписва яйцата и да се похваля става все по-добра всяка година. Тази година за първи път пробва техниката с изписването с восък и макар яйцата да не станаха много сполучливи тя много се нахъса да стане по-добра, което ме радва разбира се:) Беше ме попитала скоро дали може да боядиса яйца и на Коледа, защото следващия Великден е много далече :)

    ОтговорИзтриване
  6. Нека да сме живи и здрави, това е най-важното , всичко друго си зависи от на самите.Нека бъдем и по-добри и да обръщаме повече внимание на хората, които най-много ни обичат, и които най-много страдат заради нас.Великденските празници са едни от най-хубавите през годината.Традицията с боядисването на яйцата ми е любима.Винаги се получават много шарени и весели яйца.Поздравления за разкошната кошница, която си заснела и ни показваш. Веднага ме грабна черното яйце, страхотно е!

    ОтговорИзтриване
  7. Колко шарени и красиви яйца.Нека всички да сме здрави и щастливи.

    ОтговорИзтриване
  8. Това са хубави празници, които нека ги съхраним като ги празнуваме всеки път както трябва.так и нашите деца ще научат повече и ще знаят какво да предадът на техните.Нека сме здрави и да следваме мечтите си без страх от провал, пък и той учи. Всичко може да се нареди както искаме стига да бъдем по упорити, Благодаря за хубавият пост, жалко че вече минаха и всичките тези козунаци които изядох...сега поне малко ще имам врем да си върна формата.

    ОтговорИзтриване