11.01.14 г.

Игра на благосъстояние (процес от Абрахам)

Тази техника-игра е предназначена за тези, които искат да увеличат благосъстоянието си. Целта е се преодолеят бариерите, които сами си поставяме пред появата на по-голямо материално благополучие в своя живот. Много често не можем да осъзнаем, че сами си поставяме такива бариери, те са "скрити", в много случаи дори човекът е абсолютно убеден, че пречките са извън него. Някои автори ги наричат "вътрешна съпротива".

Обикновено това са мисловни модели или схващания, усвоени още в детството, които най-общо могат да бъдат наречени "бедняшко мислене". Понякога можем да уловим следите им в схващания като тези:  "Трябва да съм внимателен какво харча, защото парите не извират в морето", "Трябва да се трудя много и упорито, за да мога да изкарам достатъчно пари за семейство си", "Който не работи, не трябва да яде" (макар че на пръв поглед тази поговорка да стимулира трудолюбието, на практика, тя не отговаря на реалността), "Бели пари за черни дни" (подсъзнателно се предполага, че очакваме да дойдат черни, т.е. безпарични дни), "Не трябва да се купуват излишни луксозни неща, защото може да не остане за основното" и мн. др.




"Играта на благосъстоянието", наречена процес, чийто автор е Абрахам, съответно Естер и Джери Хикс,  помага да създадем у себе си усещането за изобилие, да се почувстваме богати, да влезем в обувките на тези, които са израстнали сред изобилие. Такива хора имат друго мислене - макар и да знаят, че има бедни хора, те не допускат мисълта, че те самите някога могат да попаднат в тази категория.

Играта е в това, да започнем да "харчим" пари без притеснение. Нали, ако харчим, значи не се притесняваме, че парите са малко или пък ще свършат скоро? В същото време, понеже това е игра, от нея няма опасност да попаднем в истинско финансово затруднение.

В какво се състои техниката:
Всеки ден да похарчваме повече пари от предишния. В една таблица отбелязваме с каква сума започваме - тя е относително малка - и трябва да я похарчим "виртуално". Т.е. да си изберем стоки в интернет, които "виртуално" да купим. Естествено, те трябва да ни харесват, така че процесът на "виртуално купуване" да ни забавлява. На следващия ден - в таблицата записваме двойно по-голяма сума - и пак я "изхарчваме".
На третия ден - пак двойно по-голяма сума от предишния ден. И така нататък.

Например:

Ден първи - 1000 лева
Ден втори - 2000 лева (1000, умножено по 2)
Ден трети - 4000 лева (2000 от предишния ден, умножено по 2)
Ден четвърти - 8000 лева
и т.н.

Ако сумата 1000 лева не е сума, която лесно бихте похарчили за един ден в реалния живот, започнете с по-малка сума, която ви се вижда по-"нормална" за похарчване и оттам увеличавайте всеки ден. Целта е постепенно да свикнете с боравенето с по-големи суми.

По този начин, съзнателният ум преодолява бариерата да харчи, без това да се отразява фатално на джоба или банковата сметка. Естествено, ако можем да си позволим, можем да харчим и реални наши пари.


Вселената не се интересува дали вибрацията, която излъчваме, е предизвикана от реална покупка с реални пари в магазина или от виртуална покупка с виртуални пари. Ако при тази виртуална покупка съумеем да постигнем радостното чувство, което получаваме от избирането на хубава рокля, красиво бижу, полезен уред или каквото и да е друго - значи излъчваме подходяща вибрация. Избирайте с удоволствие, търсете точно това, което ще удовлетвори най-пълно точно вашите изисквания, бъдете придирчиви - защото заслужавате най-доброто! Ако отделим достатъчно "ефирно време" от живота си на тази вибрация - според Закона за привличането, тя неминуемо ще ни помогне в живота ни да се материализират повече реални средства.

И така - колко пари изхарчихте днес?

_ (13)

За говорещите английски и полски - открих този сайт, днес се регистрирах, НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ ОЩЕ, защото съм в процес на пробване - който пробва, да знае, че го прави на свой риск. Ако решите да се регистрирате, не препоръчвам да се въвеждат истински данни.

Там се започва от 1000 (в избраната от вас валута) и ако изхарчите поне 30 % за деня, ви се добавя нова сума за следващия ден. Има сайтове, които са добавени в този сайт - но ако купите нещо от тях, ще трябва да се плати с истински пари! Затова - харесвайте разни неща за купуване където искате - и после правете "банков трансфер" с измислен номер на сметка, адрес от сайта - така се "харчат" парите, които сайтът ви превежда.

Играта се препоръчва да се играе само когато сте в добро настроение. Ще получите общо 365 трансфера, така че, ако изхарчвате всеки ден по 30 %, ще приключите за една година. Зависи от вас.

Приятно забавление!

Аз първият ден похарчих първата си сума - "купих" си пуловер на Burburry за 995 лири!  0012395

На втория ден не отворих сайта - имах други неща да правя - сега имам да "изхарча" 3500 лири  Cheesy Cheesy Cheesy

Ако искате да играем заедно - общуваме по тази тема във форума - "Дриймленд - Да сбъднем мечтите си заедно!".

Кликнете тук, за да отидете на темичката за играта. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар