30.12.13 г.

7 стъпки за съвместна работа за издигане на вибрационното ниво на планетата - Инелия БенцТекст на имейл, получен на 25 декември 2013 г.

Аз, Инелия Мерседес Бенц, съм готова да си сътруднича с всички същества или народи, които искат да повиши нивото на вибрациите на планетата и на „съвместото колективно“. 

Следващият въпрос е "Как можем да си сътрудничим един с друг"? 

Моят личен отговор на този въпрос е:
1) Ние работим за повишаване личните вибрации чрез работа върху страха, както нашия собствен, така и върху колективния страх. 

Можете да намерите в пълния текст на това упражнение; което лично аз използвам, за преработване на страха тук

2) Намираме какво ни носи радост, какво ни вълнува и го правим. Това повдига нашите собствени вибрации, а също ни дава най-ясна представа за това, с каква цел сме тука. 

3) Ние осъществяваме контакти с други, които са готови да направят същото. Сега е момент за общуване без лидерство - ние споделяме, общуваме и действаме.  Единственото, което следваме, е сърцето си и нашите интуиция. 
Не е сложно, и не изисква една "специална" група, лидер или специална система от вярвания, инструмент или модалност.   Откриваме какво работи индивидуално за нас и ние го прилагаме.

4) Осъзнаваме, че сме радостсветлиналюбов.  Това е истинската ни същност, не е нещо, което "сме получили отгоре", нито нещо, в което сме се "включили"; това е основния "строителен блок" на всяко човешко същество. 

5) Заменяме "спасяването" с "даване на сила". Има разлика между "оправянето на света" и даване на сила на човечеството да се събуди и да определи себе си. 

6) Даваме сила на тези, които ни вдъхновяват. ИЗПРАЩАМ 10% от месечните ми приходи, не на тези, които "имат най-много нужда", а на тези, които най-много са ме вдъхновили.   Защо?  Тъй като вдъхновението е чиста жизнена сила.  Колкото повече подсилвам тези които вдъхновяват, толкова повече чи, сила, възможности да действат, имат те, за да продължат да съществуват и да вдъхновяват другите. 

7) Освобождаваме се от необходимостта "да бъдем прави". Можем да се разочароваме много от приятели и роднини, които не се "събуждат" или не виждат колко приказни са нашите нови знания, инструменти и връзки.  Това, което трябва да осъзнаем, е че техният Висш Аз наистина знае по-добре от нас Smiley

Вдъхновявайки, онези, които дават сила и давайки сила на тези, които ни вдъхновяват, ще се видим следващата седмица! 

Инелия Мерседес Бенц 

Няма коментари:

Публикуване на коментар