9.09.11 г.

Инелия Бенц - ангел с мисия на Земята

Инелия Бенц - Едно интервю на Бил Райън.

Коя е Инелия Бенц - никога не бях чувала за нея - всъщност има дълги и красиви доста имена след "Инелия", но била известна като Инелия Бенц. Изглежда много млада, а твърди, че не е... Според нея, тя е същество, което е дошло директно от "Източника" с определена задача - да повдигне вибрационното ниво на Земята във връзка с наближаващите събития. Доста дългичко интервю - 1 ч. и 45 минути - аз го гледах на 3 пъти, но мога да определя това, което Инелия е, само с една дума - ангел. Невероятно чувство при слушане на интервюто - че всичко това е точно така, както го казва, сякаш това, което сме чели по книгите, изведнъж се случва пред очите ни - и е истина, която можеш да видиш и докоснеш.... И тя далеч не е единствена...

Дали ще й повярвате - преценете сами.


Ascension101.com
Още видеота на Инелия, с превод на български от dreamland-bg.com:Още преведени статии от Инелия, упражнения, препоръчани от нея, както и коментари към тях и темите, които тя засяга, може да прочетете, а и да напишете - в специалната тема, посветена на нея във форума ни - Дриймленд - Да сбъднем мечтите си заедно! Ето линк към темата: Inelia Benz / Инелия Бенц Може още да прегледате и темата Инелия Бенц, The Law Of One, календарът Цолкин, Occupy и др. - ПРЕХОДЪТ))) 

6 коментара:

 1. Иска ми се да го чуя, ама излиза съобщение, че това видео не е достъпно в Германия, заради авторски права на музиката.....Мдаааа....немска им работа....Слагат всевъзможни пречки пред Познанието....Но аз ти вярвам!Вярвам, че има ангели на земята като нея, които вдигат вибрационното ниво- докато т.нар. "елит" се мъчи чрез страх, фрустрации, гняв и прочие отрицателни емоции да го снижи..Но всуе се мъчат.....дните им са преброени и ....няма зазоряване затях! Благодаря ти за прекрасната страница!Любов, Светлина и Благодаря!Галя Цветанова

  ОтговорИзтриване
 2. Опитай от ютюб, Галя. Посочи с мишката в долния десен ъгъл и като видиш надпис Watch on YouTube - кликни и го виж там. Нещо и аз не мога сега да го гледам, ще видя дали да не го заместя с линк. Благодаря, че ми обърна внимание. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесно е! Докато слушам тембъра на гласа на Инелиа, чуствам светлината, усещам финната вибрация и знам, че и с другите хора е така, а това е толкова прекрасно...

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ти, че отдели време да споделиш усещанията си с нас. :) Радвам се, че ти е харесало.

  ОтговорИзтриване
 5. Преди няколко месеца чух за първи път това име и знаех, че е много важно да потърся в мрежата какво пише за нея. Първото, на което попаднах беше интервюто на Мартина Иванова.
  Порази ме гласът и, лицето и, цялото и излъчване и най-интересното е, че разбирах дори и непознатите за мен думи (на английска)
  Толкова ме порази, че споделих с няколко човека.
  Сега чета всичко, което намеря за нея и си записвам в един тефтер, за да правя упражненията, когато не съм пред компютъра.

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря, наравили сме още преводи, публикуваме ги в темата във форума, ще ги публикувам и тук по мъничко! :)

  ОтговорИзтриване