За форума Дриймленд - да сбъднем мечтите си заедно - Dreamland-bg.com
"Нищо не се случва, освен ако преди това не е било мечта"

Карл СандбъргДобре дошли в Dreamland (Дриймленд) - страната на мечтите - в сайта за мечтатели. Но не празни мечтатели, а такива, които сбъдват мечтите си! 


Това е форумът, където можете да намерите събрано всичко, което помага да градим живота си такъв, какъвто  дори понякога се страхуваме да го поискаме. 


Дълбоката си благодарност изразяваме към тези, които започнаха това дело през 2008 - с темата "Подсъзнанието може всичко" във форума Бгмамма. Към всички, които ден след ден допринасяха за продължаването на темата, споделяха нови техники, учения, прочетени книги, задаваха и обсъждаха въпроси, които ги вълнуват. Огромна признателност и към всички, присъединили се към темата по-късно, както и към тези, които тепърва я откриват. Искрено се надяваме, че те ще се почувстват в този сайт като в свой нов дом и ще поемат подадената от нас ръка, за да продължим това прекрасно пътешествие заедно. Защото всички знаем, че щастието не е на финала, с  постигането на целите - то е в пътя към тях! 


 Темата е необятна - за това решихме да й посветим цял отделен сайт, в който ще има място за всичко - за "основите", за теорията, според различни източници, за практиките, техниките и ритуалите, които ни помагат да съсредоточим вътрешната си сила, да я канализираме и насочим така, че да ни служи по най-добрия начин. За това, как да сме здрави и жизнени, за начините да поддържаме енергията и вибрациите си високи и да влизаме в своя Вихър, където сме Велики Творци и където се намира всичко, което сме пожелали и скътали през годините.


 В Dreamland има място за всички мнения, защото не случайно сме заедно на тази земя - всеки от нас носи частица от многоцветната дъга. 


 В Dreamland вярваме, че всичко е възможно и че няма ограничения - освен тези, които сами, често неволно, си поставяме.


В нашия форум можете да задавате всякакви въпроси, които Ви вълнуват - независимо дали се занимавате със съзнателно постигане на мечтите си от години, или едва сега се осмелявате да стъпите на тази пътека. 


И, не на последно място - когато сте уморени от изминалия ден и нещата изглеждат малко по-трудни, отколкото обикновено - Dreamland е мястото да разпуснете, да потърсите вдъхновение, да се разсеете, да початите с приятели и съмишленици.

Dreamland - Аз сбъдвам мечтите си
Promote your Page too

Няма коментари:

Публикуване на коментар