5.09.14 г.

Как да привлечем мъж: енергийни практики от Лариса Ренар

Ако под звъна на новогодишните камбани сте си пожелали едно-единствено желание - през новата година да срещнете своята половинка, ще ви разкажем откъде може и трябва да започнете направо сега!

"Любимият сам ще ви намери, стига само да се намирате в необходимото психологическо състояние" - счита Лариса Ренар, създателка на Академията за частен живот - и предлага на вашето внимание няколко прости упражнения и техники, които позволяват да постигнете този ефект.
·       
Светът е пълен с мъже, пълен е с възможности и чудеса - трябва просто да започнете да правите простички стъпки и всичко ще се случи!
"Дишане на матката": практика за изпълване с енергия
Затваряте очи и се фокусирате вниманието си върху матката. Вдишвате с корема и си представяте как матката се разширява и изпълва с енергия, като на издишване свивате интимните мускули. Правите 10-15 такива цикъла и си представяте как енергията на земята влиза в стъпалата ви, издига се до матката и на издишване я изпълва. Правите още 15 вдишвания и издишвания - докато не почувствате горещина в долната част на корема и леко пулсиране на матката. И с всеки удар си представяте как пространството на матката се разширява, става все по-голямо и по-голямо. Отначало пространството се увеличава до размерите на стаята, след това до размерите на града, след това до размерите на страната, планетата - и накрая - до размерите на Вселената. И вие се реете в това пространство, наслаждавайки се на величествеността и съвършенството му. Чувствате вечната пулсация на Вселената, пулсация, раждаща нови светове: вдишване и издишване - вечното пулсиране на живота. 

След като се насладите на това състояние, започвате да свивате своето пространство до размерите на планетата, след това до размерите на страната, града, стаята - и ето, вече чувствате как пространството се свива до размерите на матката.  Мислено благодарите на пространството и отваряте очи.

Ако изпълнявате тази практика поне в продължение на една седмица, вече започвате да забелязвате първите резултати, но за да накарате света да се върти около вас и да бъдете уверена, че можете да привлечете в живота си този, за когото мечтаете, започнете да правите


Женска фуния за привличане
Фунията се прави за изпълване с енергия или за привличане на мъже и благоприятни събития. На вдишване вдигаме ръцете отстрани нагоре и влизаме в енергийния поток, съединявайки длани над главата. Издишваме през устата, издишвайки всичко негативно. На вдишване през носа отново отпускаме ръцете до нивото на гърдите. Задържаме дишането, като обръщаме ръце надолу и ги отпускаме до нивото на центъра на страстта той се намира четири пръста по-ниско от пъпа), фокусираме енергията, като разтваряме длани и съединяваме пръстите, сякаш образувайки триъгълник около този център.

Издишваме и отваряме фунията, като вдигаме ръце нагоре, леко сгъваме лактите, пръстите са съединени, центъра на дланите е насочен нагоре. И започваме да правим обръщания по часовниковата стрелка (надясно), дишането е свободно, не мислим за нищо особено, позволяваме на мислите да текат свободно. 

Като завършим практиката, затваряме пространството, като слагаме ръцете с длани една върху друга, дясната длан отгоре, върху долната част на корема. Благодарим на пространството: "Правя това за благо - мое и на цялата Вселена" Фунията се изпълнява всеки ден в продължение на 21 дена.


Разгледайте другите енергетични практики в сайта www.lifeacademy.ru в раздела «Материали».


5 стъпки, за да привлечем мъжкото внимание
Психолозите са забелязали, че за успешното запознанство е необходимо да се направят пет стъпки. Добрите новини: можете да се подготвите за всяка от тях.

1. Поглед
"Мъжете гледат към тези, които ги виждат" - казва народната мъдрост. Не се страхувайте да гледате към мъжете, но за да стане вашият поглед съблазнителен, сексуален и притегателен, свивайте интимните си мускули (мускулите на влагалището). Направете не по-малко от 20 свивания, зениците ви ще се разширят и погледът ви ще стане толкова бездънен, че на мъжете веднага ще им се прииска да потънат в него. Подарете му тази възможност, като не отвеждате поглед поне седем секунди и се опитвате да гледате към лявото му око. Лявото око "отговаря" за несъзнателното у нас, за емоциите и помага да проникнете в душата на човека. Можете да изпълните погледа си с възхищение и обещание. Ако ви остане свободна минутка - заседнали сте в задръстване или отивате на работа, повтаряйте наум утвърждението: "Аз съм вече привлекателна, аз съм вече сексуална, аз съм вече желана!"

2. Усмивка
Когато мъжът най-накрая дойде на себе си и осъзнае, че го гледат, нежно му се усмихнете с блестяща усмивка. Представете си, че на тила ви се появяват устни, които бавно се разтварят в усмивка, при това истинските ви устни остават почти затворени. Тази усмивка се нарича още "усмивката на Мона Лиза", в нея има тайна и дълбочина.

3. Походка
И ако мъжът до този момент не се е устремил насреща ви с предложение да пийнете по чаша кафе, да се запознаете, да помогне или просто не е тръгнал към вас, дайте му още един шанс. Тръгнете вие към него с походката на страстта. Фокусирайте вниманието надолу в центъра на страстта си, като си представяте, че от матката ви излиза нишка към мъжа, чувствате, че нещо ви привлича, тегли ви за тази нишка. Вървите по посока към мъжа, сякаш напред с матката, като запазвате фокуса на вниманието си в долната част на корема си. Ако той е далече, може отново да започнете да свивате мускулите, като увеличавате разгарящия се у вас огън. Вървите бавно, сякаш ви притегля мощен магнит.

4. Глас
И когато най-накрая се приближите към мъжа, кажете: "Да!" Дълбоко, сладостно, загадъчно. Нека звукът идва от матката ви. И нека мъжът се чуди, на кого или на какво сте казали "Да": на него, на самата себе си, на хубавото време или на нещо друго... Но за да произнесете тази кратка дума така, че да е незабравима, ще ви се наложи малко да потренирате. Достатъчна е дори една седмица занимания с тази малка медитация, за да може вашето "Да" да произведе зашеметяващо въздействие. Затваряме очи, вдишваме, на издишване фокусираме вниманието надолу, в матката. Сякаш милиони ручейчета от цялото тяло се стичат в центъра ни, в матката. Долната част на корема се изпълва с топъл, оранжев цвят. Представете си огнено море в долната част на корема. Но този огън не изгаря, той дарява топлина. И в това огнено море плува нашата матка, наслаждавайки се на топлината и светлината. И си представяме, как матката ни придобива уста. Тя се отваря беззвучно и казва "Да!" на това блаженство. Повтаряме няколко пъти. След това започваме да произнасяме с устни "Да!", но без звук. Добавяме звук, представяме си, че той е оранжев на цвят, излиза от най-дълбокото. Устата ни само пропуска този оранжев звук. Казваме "Да" на този свят, "Да" на самата себе си, "Да" на блаженството.

5. Докосване
Нежно го докоснете, докоснете китката му, рамото, гърба. Но за да затрепти всичко в сърцето на мъжа от вашето докосване, за да си спомня за вашата първа среща, като за вълшебно видение, го докоснете не със студените ръце на ледена статуя, а с горещите наелектризирани пръсти на жива жена. Да, отново ще се изисква малка тренировка, но ефектът ще си струва! Вдишайте и на издишване фокусирайте вниманието си надолу в матката си. Фокусирайте енергията и почувствайте топлина и леко пулсиране. Представете си в долната част на корема горещо пулсиращо малко кълбо и на вдишване го вдигнете до нивото на сърцето. На издишване го съединете с вашия център на любовта: като присъединявате емоции, радост, любов към вашата страст. Почувствайте това кълбо и на издишване насочете два потока от енергия в ръката, към самите крайчета на пръстите. И докоснете мъжа на вдишване, "включвайки" го в себе си, като задържате за мъничко движението.

Домашна работа
Разбира се, когато започнете да се запознавате, едва ли ще си спомните всички упражнения и крачки, но при всички случаи практика е необходима. Можете да се успокоите, че просто репетирате ролята на фаталната жена.
Задачата ви е - за една седмица да се запознаете с десет мъже. Двама от тях ще се окажат потенциални младоженци, останалите могат да станат партньори в бизнеса, приятели, просто интересни събеседници. Главното е, че ще видите и усетите, че светът е пълен с мъже, пълен е с възможности и чудеса - трябва просто да започнете да правите прости крачки и всичко ще се случи!

*Текстът е от Лариса Ренар, психолог, оттук. . Публикувам го по молба на момичета от dreamland-bg.com, в темата "Как да задържим един мъж?". Не съм пробвала практиките лично. Успех на всички, които решат да пробват!

Няма коментари:

Публикуване на коментар