8.04.11 г.

Как подобрявам финансовата си ситуация

Първа случка. Финансова ситуация, важна за нашето семейство. Мъжът ми се притеснява доста, макар и да не говори за това изобщо, но аз го "усещам", знаете как се научаваме да "четем" енергиите на половинката си. Аз не се притеснявам изобщо. Имам усещането, че нещата са добри за нас. Нямам представа защо. Просто знам, че с времето нещата ще стават все по-добре. Насрочили сме си две срещи с финансови специалисти. Първата среща - уж минава добре, но човекът не ни казва това, което чакаме да чуем. Компютърът му не го слуша, програмата не прави това, което той иска, обещава да се обади - после - обажда се и ни предлага оферта, която не ни се вижда добра.

В този момент аз решавам, че трябва да се заема с вибрациите си сериозно. Не мога да въздействам много върху мъжа ми, но успявам да го склоня да медитира по 15 минути с мен, една водена медитация. Обяснявам отново за вибрациите и че не можем да си позволим да се "хлъзгаме" надолу, затова - строга "диета" - никакви новини, дори не и по радиото (по телевизията отдавна не гледаме), специални усилия за подобряване на настроението и за добри мисли.

Аз, от своя страна, си слушам "моите" записи, неща, които съм установила с времето, че ми вдигат вибрациите и ме карат да мисля за хубавите неща, които ни очакват, вместо да обръщам внимание на това, което не ми харесва в обкръжаващото ме.

След по-малко от седмица ни е срещата с втория специалист. Много приятна жена. Точно преди срещата изведнъж казвам на мъжа ми, че вероятно нещо не е наред в неговото обяснение на ситуацията, както ще я обясняваме на специалистката. Карам го да извади документите, за да проверя и аз. Той вади. Спори с мен, докато търси нужното място. Откриваме, че не е прочел правилно в притеснението си и че най-вероятно ситуацията не е изтълкувана правилно. Отиваме при специалистката, не може да намери място за паркиране и ме оставя - аз влизам при нея и докато го чакаме, се заприказваме за времето, за домашни любимци и т.н. - много приятна жена. След това той пристига запъхтян и започва деловия разговор. На практика, в края на разговора се оказва, че нашата ситуация в момента е много благоприятна, никакви мерки не се налагат (поради което приятната жена няма да получи точно в момента хонорар - но със сигурност ще се върнем при нея по-късно и ще я препоръчаме на всичките си познати). Излизаме с грейнали лица и чертаем планове за бъдещето. 

Формално - нищо не се е променило от единия разговор до другия. На практика - целият ни живот е с друго качество. Щастливи като малки деца, видели всичко в друга светлина. Как стана това - чрез целенасочено издигане на вибрациите, които ни позволиха да "видим" ситуацията в истинската й светлина, позволихме прозрението да дойде, да го видим и използваме по най-добрия начин. Вдъхновени бяхме да направим така, че да "видим" най-правилното решение в момента и да берем плодовете му.


2 коментара:

  1. искам и аз така да погледна спокойно на нещата...

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за коментара, Меги. Знам, че не е лесно... Затова го и описах - защото ми беше трудно, но се получи. Мисля, че хвърляме енергия за други неща - а това, което всъщност е причината да се случат другите неща - го позабравяме. Поне с мен е така... Радвам се, когато успея да си спомня навреме и да овладея нещата. Сигурна съм, че всички можем.

    Успех!

    ОтговорИзтриване