21.12.09 г.

ДОНА ИДЪН: БОЖЕСТВЕНО ПРОНИКВАНЕ ИЛИ КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕМ ОТЧАЯНИЕТО ЧРЕЗ ДУХОВНО СВЪРЗВАНЕ


"Искам това упражнение да го направим всички заедно.


Когато сте отчаяни, обезверени, когато сте объркани и не знаете по кой път да тръгнете, когато сте се молили и никой не отговаря молитвите ви, това е едно прекрасно упражнение, което ще ви даде сили и ще ви окуражи.

Застанете изправени, заземете се за момент, почувствайте връзката си със Земята. Скръстете ръце като за молитва, разтворете ръцете и образувайки кръг, ги вдигнете към небето и го докоснете…

Представете си, че се къпете в сиянието на небето. Вдигайки ръце към небесата, вие прегръщате и загребвате енергия. Небесата проникват с цялата си лечебна енергия във вас. По този начин вие образувате спираловиден енергиен вихър, наречен Божествено проникване. Прегърнете, загребете и приберете тази вихрова спираловидна енергия. Можете да я вложите в Сърдечната чакра, както и във всяко друго място, което се нуждае от лечение...

Вие се свързвате с вашата духовна същност и призовавате лечебни сили. Ще се почувствате обичани, подкрепяни, разбрани и приети. Ще бъдете благодарни и обгрижвани.

Можете наистина да се излекувате и без да знаете никакви енергийни техники, само с това упражнение. Ще усетите топлина и изтръпване на ръцете. Съзнанието ни си спомня неща, дълбоко съхранявани в клетките ни, в моменти когато са необходими. Това е като откриване на нещо, което дълго време ви е чакало да си го припомните.

Ние имаме енергията на небесата, чувстваме, че не сме сами. Имаме енергията им в нашите ръце, съединена с нашата лична целебна енергия. Това е едно отлично упражнение, когато се чувствате изгубени, нямате правилните отговори и нищо не върви както трябва. Свързвате се с по-силните енергии отгоре и си помагате... Можем наистина да се излекуваме само с това упражнение. Хората го правят в различни части на света. Можете да го правите навсякъде, но то е особено силно, ако го правите сред природата и под звездите. Това е докосване до нещо свещено и здравословно..."

Дона Идън

Няма коментари:

Публикуване на коментар