12.11.10 г.

Как да забогатеем - Арина Евдокимова (екстрасенс)

-- Арина, не е тайна, че към вас често се обръщат с молба да им помогнете да забогатеят. Легенди се носят за ефекта на заредените от вас парични талисмани, а сега помагате да се открие индивидуалния паричен канал. Нима всичко това наистина е възможно?

Както е известно, "Творецът е създал човека по свой образ и подобие". Това значи, че всеки от нас също може да създава, твори, мисли и, главно, да управлява тази мисъл. 


За съжаление, хората са по природа мързеливи. Мързи ги да се помолят, мързи ги да си приведат мислите в ред, мързи ги да помечтаят, мързи ги да включат интуицията си. Но светът не стои на едно място. Крачейки напред, цивилизацията притъпява човешката интуиция, и увеличава приоритетите на материалните ценности. Принудени сме да работим, за да се издържаме. А за това ни е необходимо не само да се трудим, но и да мислим.


Веднъж при Буда дошъл един ученик и го попитал "Учителю, как да стана богат?" И Буда отговорил - "Съществуват богинята на мъдростта Сарасвати и богинята на богатството Лакшми. И двете са жени и и двете са ревнини. Отиди при Сарасвати, а Лакшми от ревност ще те последва". 


-- Тоест човек трябва сам да притегли към себе си богатството?

Отново Буда е казал "Ние сме това, което мислим". И това наистина е така. 


Не можем вече да отричаме, че човек не е само физическо тяло, но и тънка енергетична система. И все пак, много от нас живеят в илюзиите на някакво необмислено безсъзнателно щастие. Много искат да станат богати, но нищо не правят за това - нито физически, нито психологически, нито енергетически. Моят девиз, който предлагам на клиентите е: : Ако искаш да получиш това, което нямаш, ще трябва да правиш това, което не си правил. 

Човек, който е решил да стане богат, трябва да разбира, че ще трябва много неща да промени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар